Hotel

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te overnachten. Boven Restaurant Niej-jork bevindt zich Hotel American, sinds 1917 een van de bekendste hotels van de stad. Het omvat 18 gezellige, betaalbare en comfortabele kamers, een fijn terras, een prima Brasserie met bar en de befaamde Boegzaal en ligt vlak bij het station en het winkelcentrum. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelwegen en aan de rand van de Maasduinen, is het een goede basis voor de zakenreiziger, de toerist en iedereen die in Noord Limburg vertoeft.

De kegelbaan naast de Boegzaal vraagt om een “balletje te laten rollen” en in de Brasserie verwent men u met Limburgse gastvrijheid en de Bourgondische keuken.

Het terras nodigt uit om te genieten van een lekker kopje koffie, lunch of diner terwijl het drukke stadsleven van Venlo aan u voorbij trekt. Een ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud. U kunt bij ons gratis gebruikmaken van internet. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Hotel American. www.hotelamerican.nl

Ons hotel en restaurant hebben sinds 1917 veel veranderingen en verbouwingen doorgemaakt.

.wp-container-2 {display: flex;gap: 0.5em;flex-wrap: wrap;align-items: center;}.wp-container-2 > * { margin: 0; }